Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/oneclick/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/oneclick/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 398 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/oneclick/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 416 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/oneclick/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 420 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/oneclick/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 447 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/oneclick/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 459 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/oneclick/ReduxFramework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 478 Radiante Ode aan Jan Janssen

 

 

Vanwege de situatie met betrekking tot het COVID-19 virus plaatsen we hierbij een update. Veel organisatoren zijn helaas gedwongen hun evenementen uit te stellen of zelfs te annuleren. Helaas moeten wij ook de Ode aan Jan Janssen uitstellen naar een nog nader te bepalen datum.

Tot die tijd: let op je gezondheid, let op elkaar en een beetje meer op de mensen die momenteel extra hulp goed kunnen gebruiken. We hopen van harte dat de situatie snel verbetert.

Jan Janssen is één van de meest succesvolle Nederlandse wielrenners aller tijden en de eerste Nederlandse winnaar van de Tour de France. Om die reden brengen we graag een ode aan hem! Naast de plaatsing van zijn standbeeld, stappen we in de toekomst met elkaar op de fiets voor een route van 100 kilometer en beleven we alle hoogtepunten uit zijn carrière opnieuw. Hoe kan dat beter dan te starten waar de route van deze levende legende begon: in zijn geboortedorp Nootdorp.

Jan Janssen

    Jan Janssen (Nootdorp, 19 mei 1940) is een Nederlands voormalig beroepswielrenner. Hij
was als zodanig actief van 1962 tot 1973.

Wist je dat Jan onder andere:

       – Wereldkampioen werd in 1964?

       – Parijs-Roubaix op zijn naam schreef?

       – Als eerste Nederland de Vuelta en de Tour de France won?

       – En dat het voor hem allemaal begon in Nootdorp

Waarom meedoen?

Samen fietsen over de trainingsroute van onze eerste Tour- en Vuelta-winnaar Jan Janssen. Start- & finish zijn in zijn geboortedorp Nootdorp. Een ware ode aan de grootste kampioen uit de Nederlandse wielergeschiedenis. We fietsen langs het door ons gerealiseerde standbeeld van Jan in Nootdorp.

Datum en Programma

Locatie

RKDEO Sporthal.

Sportparkweg 30, Nootdorp

Inschrijfgeld

De route volgt binnenkort.

Contact

Heb je vragen? Bel of app ons dan op +31 (0) 6 27 47 39 73, of mail naar info@odejanjanssen.nl

Interesse om met je bedrijf deel te nemen? Neem dan ook met ons via bovenstaande gegevens contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Standbeeld Jan Janssen

Jan Janssen is één van de meest succesvolle Nederlandse wielrenners aller tijden. Om die reden willen we graag een ode aan hem brengen. De eerste ‘strofe’ van onze Ode is de plaatsing van een standbeeld van Jan in Nootdorp, de plaats waar hij geboren en getogen is en van waaruit hij zijn trainingsrondes reed. De onthulling hiervan was op 27 januari jl. Dit prachtige kunstwerk is van Wil van Laan. Het vervolg is een eigen toertocht, gebaseerd op Jan zijn vroegere trainingsrondjes.

[/v